Friday, October 30, 2009

Kulturhelg Bergen!Godtfolk! Her kommer en kjapp og gæli kulturkalender for helga. Hvem veit, kanskje det blir en vane. Generelt, så er det siste helg for teaterfestivalen Meteor, og ikke minst BIMF, Bergen Internasjonale MusikkFestival. Vi ses vel på Ziggy på Verftet lørdag?! ;)

*

FREDAG

kl 21: V.A.K.K.E.R. på Teknikerkroa, med live musikk av Finn David Pavels, Ragtag og bestillingsverk fra Mr. Jones (også kjent fra Kakkmaddafakka), og late night DJ-ing med Geir Svensson, Klubb Kannibal!

kl 21: Afrika-fest på BAS (Bergen Arkitektskole) med servering av mat og drikke, samt DJ-ing med d'herrer Ketil Kinden og Audinho da Vitrola i Klubb Kannibal. Ja da, vi er både her og der.

kl 23.30: DAM - palestinsk hiphop på BIKS/Fensal. Dette ryktes å bli forbanna bra!

*

LØRDAG
kl 12.00: Chârmetrubadurene Kleine-Heine og Polka-Bjørn (trekkspill, gitar, sang und Jodel) spiller på Fensal/BIKS i Kong Oscars gate, med MEGET eksklusive gjester. Gratis barnekonsert for barn i alle aldre, kom og hør!

kl 13.30: North London Derby på Fotballpuben. Erkerivalene Tottenham og Arsenal braker sammen i en poutpourri av blod, svette og tårer. YiD AAAARMY!!!

kl 20: Indieaften på Landmark med d'herrer Panda, Robot og Sloppy Joe. Ballet åpner med håndmat og filmvisning av The Monks, en film jeg ikke aner noe om, men stoler på at er bra.

kl 21: tangokveld på BIKS med Combo Tango og Tangueros del Norte. Hele tango-Bergen vil sannsynligvis være der, og lage en vakker og uforglemmelig aften med to av landets fremste tango-acts.

kl 21: Ziggi and the Renaissance Band - nederlandsk-karibisk reggaefest i Røkeriet på USF/Verftet! Jepp, der skal Klubb Kannibal danse seg svette og høye på livet og Babylon. Du finner oss sikkert foran scenen. Ses!

*

God helg, drikk og knark og pul og whatnot med vett!

No comments: