Wednesday, December 2, 2009

Bergen: N&D Smuglesning


Natt&Dag innviterer til smuglesing av den nye desember utgaven.. og det det skjer allerede i morgen! På Vamoose!! kl21.00. Under ser du programmet og det ser lovende ut. Bare se hva de skriver om oss...

Natt&Dags julefest: Klubb Kannibal, Put Your Hands Up For Neo-Tokyo & Tre små tøser Blank

Natt&Dag Bergen feirer nytt nummer med gratis fest på Vamoose!

Denne gang prydes N&D-coveret av en bønsj bergensmusikere vi mener vil prege det kommende tiåret. Gled dere! Til å lese avisa. Og til å oppleve tiåret. Noen av disse unge, flinke folka kan du attpåtil oppleve på Vamoose i kveld:

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo (LIVE): Nabovarsel-Njål & Eirik har lagt ut én låt på nettet. En låt som er så bra at duoen ble kåret til Ukas urørt og booka til Skottland i desember – bare på grunn av den ene sangen. Nå har de mer musikk på lager, og i kveld kan du være blant de første (i verden!!) som får høre dette. Hør her!

Tre små tøser (LIVE): Hiphop-prosjektet til Embla, Marie & Maria fra fabelaktige Razika. Trap rap på Møhlenpris-vis! Lytt, nå!

DJ: Klubb Kannibal: Byens beste DJ-lag for tiden! Disco, house, funk, reggae, kuduro, afrobeat og ananas til folket. Les!

1 comment:

Svensson said...

og her finnes det bilder fra arrangementet: http://www.nattogdag.no/uteliv/artikler/julefest-pa-vamoose-1