Thursday, April 29, 2010

Fredag kveld: The Fix med Klubb Kannibal på Kvarteret


Godtfolk! Da er det i grunnen bare noen skarve timer igjen til The Fix på Kvarteret, en av årets sentrale musikk- og klubbhappenings i Bergen. Og i år er Klubb Kannibal med på laget. Vi har fått tildelt tredje etasje, det vil si den aller øverste etasjen, der vi boltrer oss i hele foajeen ved baren som går under navnet Halvtimen. Lokalet skal vi dekorere fra topp til tå i god kannibalistisk ånd, med palmer, tropisk belysning, innslag av sydlandsk fauna, vår alltid tilstedeværende videomiks av VJ Bamsefar, samt dansebur etter modell av Fela Kutis The Shrine - med dansere, naturligvis. Vi har hyret inn eget dekoratørteam denne gangen, og lover en av de mest forseggjorte og komplette kannibal-opplevelser til dags dato.

Vi snurrer i gang kl 22.30, omtrent når konserten med Portico Quartet er ferdig i Stjernesalen vegg i vegg. Bergenfest og Kvarteret har fått innvilget en halv time ekstra skjenketid, det vil si at det blir salg i baren og musikk til klokka tre på natta. O lykke!

Dine yndlingskannibaler Ketil Kinden Endresen, Geir Svensson og Audinho da Vitrola gleder seg stort til fredagskvelden, og det håper vi at DU også gjør. Vel møtt!

No comments: