Thursday, December 18, 2008

Endelig helg! Del 1 fedag 19.12.08


Siste helgen før jul byr på mye godt for Bergensere. Vi anbefaler deg spesielt to arrangementer. Først ut på fredag kommer eminente Espen Hornes Jassbox i Whiskeybaren på Grand Hotel Terminus og på lørdag er det duket for Klubb Kannibals første outing på Strædet. Det følgende er sakset ut fra e-postinvitten fra Espen og Åse:
PERRY LOUIS (UK)// T.B.B. KVARTETT// THEA L.NÆSS TRIO// EIVIND OLSVIKTHOMAS BRODDA (D)// ESPEN HORNE

ESPEN HORNE SPINNER FINURLIGE SMÅ RYTMISKE JASSPERLER FRA 60 & 70 TALLET I WHISKY BAREN PÅ TERMINUS. VI STARTER 20.00, SERVERER SMÅHEFTIG TAPAS & PRESENTERER JASSBOX LIVE FRA 22.00:

2 års jubileum for Jassbox og vi feirer med band & djs som har gjestet de siste 2 årene og gjort seg seg særdeles godt bemerket. Perry er tilbake for tredje gang og spinner jasskillere for dansegulvet samt viser oss sin legendarisk jassdansakrobatikk. Trommisen, Tor Bjarne Bjelland har med seg Magne Thormodsæter/Erik Halvorsen/Mads Berven i sin utvidete trio som tidligere har hatt jassboxhistoriens mest treffsikre sett.
Olsvik og Brodda trenger vel neppe grundigere introduksjon for vårt publikum ettersom de definitivt har vært med på å prege jassdans scenen både lokalt og nasjonalt de siste 15 årene.

Vi starter 20.00 som vanlig og setter igang Thea Lindtner Næss med trio/kvartett i 22 tiden. Hun kommer med en lettere utskiftet besetning denne gangen og presenterer eget plateaktuelt materiale.
Desember jassboxen, 2007 var en klassiker, og det er ingen grunn til at det skal bli mindre hoolabaloo i år.

Benytt jassbox@gmail.com for invitasjon til kvelden. Kom tidlig om dere ønsker sitteplass og lettere fingermat. Velkommen.uu

No comments: