Monday, August 10, 2009

The Very Best - Album kommer nå!


En av våre favorittgrupper det siste året har vært fusjonen av Radioclit (en svenske og en frask) og malawiske Esau Mwamwaya som sammen har det noe ugreie men selvsikre navnet "The Very Best". De slapp en liten forsmak med den gøyale mixtapen (tidligere omtalt her) med edits av en drøss kontemporære klubbfavoritter fra M.I.A., Buraka Som Sistema og til og med (som rolig avsluttning) Michael Jacksons "Will You Be There". Mixtapen kan fortsatt lastes ned her.
Men det var altså albumet det her skulle handle om: Noen nye låter og oppdaterte versjoner har kommet med- deri blandt det strålende tittelkuttet "Warm Heart of Africa" med bidrag fra (også Øya-aktuelle) Vampire Weekends Esra. Låta er basert fra et sykt fett gitarriff sakset ut av en (om jeg ikke tar helt feil) Sir Victor Uwaifo-låt fra Ekassa-prosjektet hans. Anbefales sterkt. Sjekk ut forhåndslytting på albumet på myspace her: www.myspace.com/theverybestmyspace
The Very Best opplever du på Øya lørdag i middelalderparken og på Fisk og vilt senere på kvelden (da som Radioclit vel og merke).

2 comments:

Joppe said...

så de på roskilde, hella fresht.

Audinho da Vitrola said...

Satan i forpulte granskævven. Denne plata er hårreisende bra! Jeg spår at Rain Dance-sporet med MIA går en lys dansegulvframtid i møte.

http://www.youtube.com/watch?v=fgObqrqp97I